Aviso legal

Raó Social: Roig Robí SL
C/ Sèneca 20, 08006 Barcelona
Tel: 932 189 222
Correu electrònic: roigrobi@roigrobi.com

NIF B61932331


A través del present avís, ROIG ROBÍ SL informa als usuaris del lloc web que, en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la Protecció de les Persones Físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació de dades (en endavant, RGPD), i la llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre relativa a la Protecció de dades personals i garantia de drets digitals (en endavant, LOPDGDD), les dades personals facilitades seran incorporades al nostre fitxer titularitat de ROIG ROBÍ SL amb domicili Carrer Sèneca 20, 08006 Barcelona.
L’accés al nostre espai Web no exigeix que l’usuari realitzi un registre previ. Tanmateix, l’accés i navegació a través d’aquest espai Web suposa que l’usuari accepta en la seva totalitat la present política de privacitat i la de cookies.

I. Legitimació del tractament


La legitimació per dur a terme el tractament de les dades dels usuaris es troba en el consentiment de l’interessat, sol·licitat pel cas concret. Per la seva banda, la gestió de la contractació de serveis, pagament, facturació i enviaments corresponents, està legitimada per la pròpia execució del contracte.
El tractament de les dades amb la finalitat de remetre butlletins electrònics sobre serveis, esdeveniments i notícies relacionades amb la nostra activitat, es basa en l’interès legítim de l’empresa per dur a terme aquests tractaments d’acord amb la normativa vigent.
En relació amb la remissió del seu Currículum Vitae i inscripcions a ofertes professionals que puguem publicar, la legitimació del seu tractament es basa en el consentiment de l’usuari que remet les seves dades, el qual pot retirar en qualsevol moment, tot i que això faria que la seva candidatura no pogués ser tinguda en compte en els nostres processos de selecció de personal. No obstant això, la retirada del seu consentiment no afectarà la licitud dels tractaments efectuats amb anterioritat. Igualment es podrà utilitzar la informació de l’usuari per al compliment de les diferents obligacions legals de l’empresa

II. Finalitat del tractament


L’informem que es recullen exclusivament aquelles dades necessàries pel correcte desenvolupament de la relació existent entre les parts, i en concret, per alguna/es de les següents finalitats:
– Gestionar la contractació de serveis i aquelles gestions administratives pròpies de la relació comercial existent.
– Gestionar l’ús de qualsevol d’aquelles funcionalitats que es posa a la seva disposició en aquest espai web, incloent, de forma enunciativa i per tant, no limitativa, la subscripció als butlletins informatius i les consultes o sol·licituds d’informació.
– Gestionar la remesa del seu Currículum Vitae a través del formulari habilitat o en cas d’inscripció a les diferents ofertes de feina del grup.
– Realitzar l’enviament de comunicacions d’ofertes, serveis i informació del sector que poden ser personalitzats d’acord a la informació de les seves anteriors contractacions o preferències.
L’usuari garanteix l’autenticitat de les dades comunicades i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes. Les dades de caràcter personal que ens faciliti seran sempre tractades de conformitat amb el RGPD i la LOPDGDD.
Li comuniquem que l’empresa és el destinatari final d’aquestes dades i és qui decideix sobre la finalitat, el contingut i l’ús del tractament de les dades de caràcter personal que ens facilitin els usuaris.

III. Comunicació de dades


L’informem que les seves dades personals seran lliurades a terceres empreses en els supòsits d’obligació legals i a empreses de serveis de la societat de la informació (hosting, enviament de mailings i servidors de correu electrònic, empreses que gestionen els locals en els quals s’ubiquen els nostres esdeveniments per al control d’accés, empreses de comunicació i màrqueting per a la gestió de les mateixes)

 

IV. Mesures de seguretat


En compliment de la normativa vigent, l’empresa garanteix que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit en atenció a la naturalesa de les dades personals tractades. L’empresa fa palès el seu compromís amb la protecció de les dades personals i la privacitat dels usuaris, i porta a terme les mesures de seguretat tècniques necessàries per tal d’evitar la seva pèrdua, manipulació, difusió o alteració.

 

 

V. Període de conservació de les dades


L’informem que les seves dades seran suprimides en el moment que revoqui el seu consentiment, procedint a la seva destrucció, excepte en el cas que existeixi una norma legal que requereixi la seva conservació, procedint, en aquest cas, al bloqueig de les dades fins que transcorri el termini de conservació.

 

 

VI. Drets dels usuaris


Per últim, també l’informem que en qualsevol moment pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició respecte a les seves dades de caràcter personal previstos a la normativa en matèria de protecció de dades, enviant un escrit acompanyat d’una fotocopia del document d’identitat al correu electrònic de l’empresa roigrobi@roigrobi.com
En concret pot exercir els drets que es desenvolupen a continuació:
– Revocar els consentiments atorgats.
– Obtenir confirmació sobre si  l’empresa està tractant dades personals que el concerneixen o no.
– Accedir a les seves dades personals.
– Rectificar les dades inexactes o incompletes.
– Sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per les finalitats per les quals van ser recollides.
– Exercir la limitació del tractament de les dades quan es compleixi alguna de les condicions previstes en la normativa de protecció de dades.
– En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular al tractament de les seves dades, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. L’empresa deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
–  Obtenir intervenció humana, a expressar el seu punt de vista i a impugnar les decisions automatitzades adoptades per part de l’empresa, si s’escau.
– Sol·licitar la portabilitat de les seves dades.
En cas de disconformitat en relació a la tramitació de les seves dades pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, organisme que ostenta l’autoritat de control en la matèria, ubicada al C/ Jorge Juan, 6 de Madrid (CP 28001).
Aquest lloc web pot contenir enllaços a pàgines externes, l’empresa no assumeix cap responsabilitat sobre els continguts ni sobre qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes pàgines o llocs web.
L’empresa es reserva el dret de modificar la present política de privacitat d’acord amb al seu propi criteri, o motivat per un canvi legal, jurisprudencial, o doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. L’ús de la web després dels canvis, implicarà l’acceptació dels mateixos.
En aquest web s’utilitzen tant galetes temporals de sessió com galetes permanents. Les galetes de sessió només emmagatzemen dades mentre l’usuari accedeix al web; en canvi, les galetes permanents emmagatzemen les dades al terminal perquè sigui possible accedir-hi i utilitzar-les en més d’una sessió.
Segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes a través de les galetes, el web pot fer servir:

 

 

Galetes tècniques


Són les que permeten que l’usuari navegui a través de la pàgina web o aplicació i faci servir les diferents opcions o serveis que s’hi ofereixen, com ara controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts d’accés restringit del web, recordar els elements que integren una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.

 

 

Galetes de personalització 


Són les que possibiliten que l’usuari accedeixi al servei amb algunes característiques generals predefinides al seu terminal o definides pel mateix usuari; per exemple, l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del terminal i la configuració regional des de la qual s’accedeix al servei.

 

 

Galetes publicitàries

Són les que permeten gestionar eficaçment els espais publicitaris que s’han inclòs a la pàgina web o aplicació des de la qual es presta el servei. Permeten adequar el contingut de la publicitat perquè sigui rellevant per a l’usuari i per evitar mostrar-li anuncis que ja ha vist.

 

 

Galetes d’anàlisi estadística


Són les que permeten fer el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida per mitjà d’aquesta mena de galetes es fa servir en el mesurament de l’activitat dels llocs web, aplicacions o plataformes i per elaborar perfils de navegació dels usuaris d’aquests llocs, amb la finalitat d’introduir millores en el servei en funció de les dades relatives a l’ús que en fan els usuaris.

 

 

Galetes de tercers


En algunes pàgines web es poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis oferts, com ara els serveis estadístics de Google Analytics.

 

 

Com s’administren les galetes al navegador? 


L’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador que utilitza al seu terminal:
Per ajustar els permisos relacionats amb les galetes al navegador Google Chrome:
1. Cliqueu al menú situat a la barra d’eines.
2. Seleccioneu Configuració.
3. Cliqueu a Mostra la configuració avançada.
4. Dins la secció Privadesa, feu clic al botó Configuració del contingut.
5. Dins la secció Galetes es poden configurar les opcions.
6. Més informació sobre Google Chrome.
Per ajustar els permisos relacionats amb les galetes al navegador Mozilla Firefox:
1. A la banda superior de la finestra de Firefox, feu clic al menú Eines.
2. Seleccioneu Opcions.
3. Seleccioneu la subfinestra Privadesa.
4. Dins l’opció Firefox, podeu escollir Utilitza els paràmetres personalitzats de l’historial per configurar les opcions.
5. Més informació sobre Mozilla Firefox.
Per ajustar els permisos relacionats amb les galetes al navegador Internet Explorer 9:
1. A la banda superior de la finestra d’Internet Explorer, cliqueu al menú Eines.
2. Seleccioneu la pestanya Seguretat i feu servir l’opció Elimina l’historial d’exploració per eliminar les galetes. Activeu la casella Galetes i, tot seguit, feu clic a Elimina.
3. Seleccioneu la pestanya Seguretat i accediu a Configuració. Moveu el control lliscant fins a dalt de tot per bloquejar totes les galetes o fins a baix de tot per permetre-les totes. A continuació, feu clic a Accepta.
4. Més informació sobre Internet Explorer 9.
Les galetes que utilitza aquest lloc web són:
Nom: AID, APISID
Origen: Google Maps
Finalitat: Mesura el nombre i el comportament dels usuaris que fan servir Google Maps.
Durada: 2 anys
Nom: HSID, SSID, SAPISID, SID, NID
Origen: Google
Finalitat: Aquestes cookies s’utilitzen per identificar usuaris, fer un seguiment de l’activitat dels usuaris i emmagatzemar les preferències dels usuaris.
Durada: 2 anysPer més informació: https://policies.google.com/technologies/cookies
Nom: 1P_JAR
Origen: Google
Finalitat: Transfereix dades a Google.
Durada: 1 semana
Nom: CONSENT
Origen: Google
Finalitat: Missatge informatiu per a l’usuari visitant, perquè estigui al corrent que el nostre lloc web utilitza cookies.
Durada: Permanent.
Nom: DV
Origen: Google
Finalitat: Utilitzem cookies de seguretat per autenticar els usuaris, evitar l’ús fraudulent de les credencials d’inici de sessió i protegir les dades d’usuaris.
Durada: 2 anys
Nom: IDE
Origen: Google
Finalitat: Són cookies publicitàries; s’usen per millorar la publicitat. Solen utilitzar-se per orientar la publicitat segons el contingut que és rellevant per a l’usuari, millorar els informes de rendiment de la campanya i evitar mostrar anuncis que l’usuari ja hagi vist.
Durada: 1 any i mig
Nom: SIDCC
Origen: Google
Finalitat: Aquesta cookie és utilitzada per Google per proveïr serveis i extreure informació anònima sobre la navegació.
Durada: Permenent
Nom: PHPSESSID
Origen: PHP
Finalitat: Aquesta cookie s’utilitza pel llenguatge PHP per permetre que les variables de sessió siguin guardades al servidor web. Aquesta cookie és essencial pel funcionament del web.
Nom: _fbp, fr
Origen: Facebook
Finalitat: Utilitzada per Facebook per proporcionar productes publicitaris.
Durada: 24 hores, 3 mesos
Per més informació: https://www.facebook.com/policy/cookies/
Nom: _ga, _gat, _gid
Origen: Google Analitycs
Finalitat: Destinades a l’anàlisi de la web, per exemple quantes pàgines ha visitat un usuari o el temps de sessió.
Durada: 2 anys, 1 minut, 24 hores
Per més informació: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gajs/cookie-usage.
Nom: accept_cookies
Origen: propia
Finalitat: Conté un codi per verificar que la política de cookies ha estat acceptada.
Durada: 24 hores
Si bloquegeu l’ús de galetes al vostre navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.
En alguns navegadors es poden configurar regles específiques per administrar galetes per lloc web, cosa que ofereix un control més precís de la privacitat. Això vol dir que podeu inhabilitar galetes de tots els llocs excepte aquells en els quals confieu.